Blog

En de winnaars zijn…

En de winnaars zijn…

De winnaars hebben hun cadeaubonnen verzilverd en hieronder een verslag van beide shoots.

Maar allereerst… (en dat had al eerder moeten gebeuren) de winnares van de flyeractie is Tamara Smit uit Bergambacht! Tamara van harte gefeliciteerd met de gewonnen minishoot. Binnenkort zetten we de minishoot agenda online en kan je een minishoot naar keuze uitzoeken.

tamara

 

Aveliene en Els

We hadden uit 2017 nog 2 gesponsorde shoots open staan. De door Aveliene Diekema gewonnen shoot van de Schoonhovense ladies verwendag in samenwerking met Daisy’s en de door Els Mak gewonnen shoot van de Pink Ribbon ladies night van tennisclub Bergambacht.

Het werden hele vrolijke shoots want beide hadden hem bewaard voor een feestelijke aangelegenheid.

En waar gevierd wordt willen we …confetti!!

Eind december belde Aveliene met het verzoek of ze de bon mocht gebruiken voor een aankondiging voor hun huwelijk. Vlak voor de kerst hebben we deze shoot er nog tussen kunnen frummelen want ze wilde de foto op een taart en op kaarten laten afdrukken om zo hun familie en vrienden met kerst te verrassen met de aankondiging van hun huwelijk. Het fotograferen op zich vonden wij   al een feestje. Confetti poppers, ballonnen, slingers en 2 hartstikke gezellige modellen. We wensen Aveliene en Stefan veel geluk en een geweldige bruiloft!

Aveliene en Stefankopie

En dan Els…

Els won de cadeaubon op de Pink Ribbon ladies night van Tennisclub Bergambacht.

Zij wilde haar bon graag delen met haar vriendinnen. Op Facebook zagen we dat Els onlangs 60 is geworden. Het leek ons leuk om dat nog even te benadrukken tijdens de shoot. De vriendinnen pakte dat fantastisch op en namen dus champagne, confetti, ballonnen en gezonde tegenzin mee. Want laten we eerlijk zijn, wij vrouwen maken liever foto’s dan dat we er zelf op gaan. Maar de champagne en confetti deden wonderen en het werden één en al leuke en gezellige foto’s. De sfeer kwam er goed in. En op zo’n moment slaat de fotograaf toe. Voorzichtig paai ik ze voor echte portretfoto’s en ja hoor één voor één veranderde de feestvarkens in Bergambachtse next topmodels.

collage winnaars

Written by

The author did not add any Information to his profile yet

Kitty de Laet 7 maart 2018 Beantwoorden

Super leuk!

Geef een reactie