Blog

Hairstyle shoot op locatie

 

 

Hairstyle shoot op Locatie.

Wat een fantastische opdracht was dit. Het is mooi om te zien dat lokale ondernemers kiezen voor een eigen stijl en dat ze die indentiteit kracht bij zetten met eigen foto’s voor hun website en socials.

Pop-up studio voor 1 dag.

En wat begon met een ideetje groeide uit tot een uitgebreide shoot, of zeg maar gerust “operatie” met 20 modellen, 10 haar en make-up kanjers,  2 Harleys, 1 Jeep en hond Kaja. We kozen ervoor om niet alleen locatiefoto’s te maken maar om ook met studio-achtergronden te gaan werken. En zo hebben we alle hoeken en gaten van de kapsalon benut.
Hairstyle en Xidsign waren die dag samen een geoliedemachine. Het draaiboek en de planning was strak en zo konden we tussen 8 uur s’ochtends en 5 uur s’avonds het hele programma afwerken. Vanaf 8 uur werden de bruidjes al gestyled en de laatste stond om 5 uur voor de camera. De kapsalon in Lekkerkerk werd pop-up studio voor 1 dag! Alle foto’s zijn in of rond de kapsalon gefotografeerd.

Look & Feel boek

In eerste instantie waren de foto’s voor website en socials. Dat hadden losstaande foto’s van kapsels kunnen zijn. Maar het is zoveel meer geworden dan dat. Dan wil je het verhaal bundelen. En zo maakte we een mooi “Look en Feel” boek. Een boek wat je lekker door kan bladeren als je met die overheerlijke cappuccino en het kookwekkertje zit te wachten tot de verf is ingetrokken.

Voor iedereen die bij één van de drie kapsalons naar de kapper gaat, bekijk het boek wat op de koffietafel ligt en voor iedereen die niet naar de kapper gaat blader gerust door deze pdf 🙂

Wij zijn er trots op!

Bekijk ook de foto’s op de website van Hairstyle www.hairstyle.nl

Hairstyle:look & Feel book

Written by

The author did not add any Information to his profile yet

Geef een reactie