Blog

Hondenfotografie, puppy’s en trouwe ouwe bazen in de studio

                         D I E R E N D A G P O S T

Hondenfotografie; Puppy’s en trouwe ouwe bazen

Normaal is het “zo nu en dan” dat we een dieren, en met name een hondenshoot doen. Maar afgelopen maanden hadden we in een paar weken tijd 4 puppy’s en 3 dappere veteranen in de studio. Hondenfotografie vergt een ander soort geduld en handigheid en heel veel liefde van Ellen. Waar ik mijn stinkende best doe om aandacht te trekken met belachelijk hoge piepstemmetjes, en fluitjes om een blik richting de camera te krijgen willen alle puppy’s eigenlijk het liefst kroelen met Ellen. en Ellen met alle puppy’s.  Ze kan een band opbouwen met een vlieg en heeft engelen geduld, dus een ideale combi om hondjes, konijnen, katten en vogels goed vast te leggen.

Kaas

De focus van Jack Russel Denzel hadden we volledig te danken aan kaas. Oorspronkelijk meegenomen voor z’n grote vriend Mike, maar die gaf er uiteindelijk niet zoveel om. Vandaar dat de mooie foto’s van Denzel voornamelijk “en profile” zijn. Behalve deze foto. Op deze foto had ik even zijn volle aandacht inclusief de mooie oortjes. Dan het baasje er maar uit photoshoppen 😉

* S M E L T   A L L E R T*

We hebben wat foto’s verzamelt dus mogen we jullie voorstellen aan de franse bulldog puppy’s, Pip, Tinus en Billy en Labradoodle-tje Bas!

En aan de veteranen, Mike de Bullboxer, het uit Polen geadopteerde zwerfhondje Jack Russel Denzel en oude baas Skoebie (Shih tzu X Maltezer leeuwtje)

Kijk ook een op ons pinterest bord Beestenboel  of  op ons portfolio

Written by

The author did not add any Information to his profile yet

Geef een reactie