Blog

LeonReizen: Reisorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking

LeonReizen Brochure 2019 ligt weer op de mat!

Voor de reisorganisatie LeonReizen hebben we afgelopen jaar de brochure  mogen maken en vonden het geweldig dat we ook dit jaar weer aan de slag mochten.

Want je hebt reisbrochures en reisbrochures. Waar papier overal plaatsmaakt voor digitaal zal LeonReizen daar niet in meegaan. Voor de deelnemers van LeonReizen is de reisbrochure iets waar ze reikhalzend naar uitkijken. Rond de tijd dat hij ter perse gaat krijgt de organisatie veel vraag wanneer hij nou eindelijk komt. De deurmat wordt in de gaten gehouden en zodra hij daar dan eindelijk is gaat iedereen eerst snel op zoek naar zichzelf. Ze verwachten een lijvige kleurrijke gids waar ze lekker in kunnen bladeren. Waar we normaal gesproken vaak kiezen voor een ruime opzet, zetten we deze reisbrochure bol en vol met foto’s die door de begeleiders worden geschoten.

We vinden hem ook dit jaar weer goed gelukt en dat is maar goed ook want de LeonReizen reisbrochure is een collectors item!

Hij wordt bewaard en verzameld.

Reisgids Leonreizen 2019 is binnen!

Het duurde even maar is eindelijk gelukt! Bianca heeft de nieuwe reisgids ontvangen?Wel 3x is hij opgestuurd maar waarschijnlijk wilde de postbode de gids zelf hebben en kwam deze nooit aan.Maar de aanhouder wint Bianca.Een mooie reis naar Curaçao had je al uitgezocht.Veel blader plezier! ( Bericht van LeonReizen op www.facebook.com/leonreizen )

Written by

The author did not add any Information to his profile yet

Geef een reactie