Blog

Nieuwe website! Xidsign, de jas die ons perfect past

Wij zijn Xidsign!5 jaar Fotografie en Vormgeving. De jas die ons perfect past. Linda Vermeijs en Ellen Meij. Welkom op onze nieuwe website!

Onze nieuwe website is af en wij zijn blij! We zijn inmiddels 5 jaar Xidsign Fotografie en Vormgeving. Wat zonder vastomlijnd plan ontstond uit hobby en ontelbare cursussen en opleidingen, is uitgegroeid tot een jas die ons perfect past. We hebben heel veel leuke fotoshoots in de studio gehad en gaan voor particulieren en bedrijven steeds meer vormgeven en ontwerpen. Met het groeien van ons bedrijf groeit ook de ambitie. En bij die ambitie hoort een nieuwe website. Een site die voldoet aan de huidige mobiele maatstaven. En een site waarin we eindelijk eens iets meer van wat we doen, en gedaan hebben, laten zien. Portfolio

En hoe laat je dat zien; onder anderen door te bloggen:)

Bloggen

Bloggen is het plan! Informatief, soms persoonlijk, hier en daar een Do It Yourself tip en hopelijk vaak inspirerend!

De blogs  gaan niet klakkeloos over elke shoot die we doen. Het idee is ontstaan omdat er zoveel leuke momenten en gewaarwordingen zijn, zoals; Hoe komt het toch dat foto’s op ‘de rode stoel’ bij vrouwen altijd zo goed lukken. Zodra ze gaan zitten valt de schroom af, is daar de meest uitbundige lach en worden onze modellen zelfs een tikkie ondeugend. Dit soort dingen gaan we bundelen, omschrijven en met foto’s laten zien. We willen graag op deze manier een kijkje in onze studio geven. Over hoe wij de dingen zien, doen en ervaren én met hier en daar een huis-, tuin- en kind- fotografietip.

Vloggen is natuurlijk eigenlijk het nieuwe hip, maar wij moeten er niet aan denken om met enige regelmaat met onze eigen tronie en dialect op het toneel te verschijnen.
Maar als we ons niet willen filmen moeten we onszelf natuurlijk wel een gezicht geven, zodat niet alleen bekenden weten wie wij van Xidsign zijn. Daarom hebben wij speciaal deze selfie gemaakt (camera op statief en de timer aan). En wij vinden dat natuurlijk net zo erg als de meeste vrouwen die over onze spreekwoordelijke studiodrempel stappen. Misschien een schrale troost!

Maar, het komt altijd goed. Na 5 jaar ervaring en honderden shoots verder kunnen we met overtuiging zeggen dat iedereen met mooie, spontane, vrolijke en waardevolle foto’s de deur (zonder drempel) uitstapt.

Written by

The author did not add any Information to his profile yet

Olga 1 november 2017 Beantwoorden

Goed bezig meiden !! Ga zo door , jammer dat ik zo ver weg woon…
heerlijk dat fotograferen ..jullie zijn een goed team.
Veel succes gewenst !

beheerder 1 november 2017 Beantwoorden

Hi Ol, bedankt voor je reactie, leuk! Tot snel in Nederland.

Demi 4 november 2017 Beantwoorden

Super bedrijf, met prachtmensen!!

beheerder 5 november 2017 Beantwoorden

Ahhh dank je wel, Demi!

Geef een reactie