Studio fotografie

Welkom op onze portfolio pagina!

Studio fotografie en grafisch vormgeven combineert voor ons alles wat wij leuk, en interessant vinden en bergen energie geeft. De omgang met mensen, het mee denken, het bedenken en het hele daarbij behoorden creatieve proces maakt dat we nog net zo enthousiast en bevlogen zijn als toen we begonnen.

Studio fotografie

Onze stijl is hoofdzakelijk spontaan en vrolijk. De meeste van onze shoots zijn aanvragen van families en gezinnen. De doelen lopen dan uiteen van het vast leggen van een belangrijke periode zoals bijvoorbeeld zwangerschap tot het verzamelen van alle familieleden voor een mooie familieportret. En of het nou een vriendinnen groep is of een overgroot oma met haar achterkleinkinderen, het liefst heeft iedereen een ontspannen gezellige foto aan de muur hangen. Dus dat is ons grootste streven. We maken een flinke serie foto’s waar uit gekozen kan worden. We hebben een grote studio met veel attributen die we kunnen gebruiken en we nemen er de tijd voor. Hierdoor kunnen we een flinke serie foto’s maken waar uit gekozen kan worden.

Maar we hebben ook een artistieke kant. Hierin gaan we voor dat ene plaatje die je de adem een beetje beneemt. We besteden extra veel aandacht aan de belichting , de opstelling en de achtergronden. Alle energie gaat uit naar dat ene beeld wat we voor ogen hebben.

 

 

 

https://xidsign.nl/wpxidsign/fine-art-fotografie/