Blog

Vergane glorie?

 

Vergane glorie? gymzaal in Capelle a/d IJssel

Vergane glorie? gymzaal in Capelle a/d IJssel

Vergane glorie?

We zijn op stap. Twee hele dagen sportlocaties fotograferen voor Sportief Capelle. Sportief Capelle is een bedrijf dat het beheer over de sportlocaties en -hallen heeft in Capelle aan den IJssel. En daarnaast ontwikkelen ze allerlei initiatieven om jong en oud in beweging te krijgen en te houden. Mooie projecten om ouderen uit hun isolement te halen en jongeren van de straat.

 

De oude gymzaal

Deze keer werden we gevraagd om de locaties te fotograferen voor hun website. Die foto’s zijn vaak een mix van zo duidelijk mogelijk in beeld brengen en fotografisch prettig om naar te kijken. Onderweg naar de laatste locatie wordt ons ingefluisterd dat het lastig zal worden. Deze laatste gymzaal is oud en vervallen en moet eigenlijk gerenoveerd worden.

Vanuit een fotografisch oogpunt

Ik kan mijn enthousiasme echter niet onder stoelen of sportbankjes steken. Mijn zakelijke kijk op “wat wil de klant voor foto’s” laat ik achter op de drempel zodra ik de zaal in ga. Wat een fantastisch locatie. Het lichtinval is zo prachtig. En alles is nog zoals vroeger… adembenemend mooi! Niet alleen het gebouw, ook de vloer en zelfs de basketballen zijn prachtig. Ik hoop echt dat ze het nooit renoveren. En als verhuren aan sportverenigingen dan geen optie meer is dan maar de verhuur in als foto- of filmlocatie.

Oordeel zelf!

Vergane glorie? gymzaal in Capelle a/d IJssel

Sport locatie in Capelle a/d IJssel

Vergane glorie? gymzaal in Capelle a/d IJssel

Sportlocatie Capelle a/d IJssel

Written by

The author did not add any Information to his profile yet

Geef een reactie