Blog

Wij geven korting op gepersonaliseerde puzzels, adventskalenders en memory spellen

Tip voor de feestdagen: Foto op puzzels, adventskalender of memory spel!

Een mooiere reden om deze kerstvakantie Offline te gaan kunnen wij niet bedenken!

We hebben ze inmiddels zelf al een aantal keer besteld! Gepersonaliseerde puzzels en memoryspellen, dus met jouw eigen foto! Het zijn hele leuke cadeaus om weg te geven. En omdat dit toch de tijd is voor cadeautjes, trakteren we je op 15% korting op alle artikelen die je bestelt via de online winkel https://www.fotopuzzel.nl

Heb je onlangs, of in de afgelopen jaren een familieshoot bij ons gedaan, gebruik dan je foto’s nog een keer en bestel dit jaar een grote legpuzzel als cadeau voor de feestdagen. Doorzoek je foto’s of kijk nog eens op onze online service en geef dit jaar met de feestdagen een puzzel cadeau. Origineel en verrassend verslavend om te doen. De korting is niet alleen voor foto’s die door ons zijn gemaakt. Iedereen die dit blog leest kan gebruik maken van de 15% korting bij Fotopuzzel.nl.

Even offline en samen in de kerstvakantie je eigen familiepuzzel leggen is weer eens even anders:). Puzzels zijn te bestellen tot wel 2000 stukjes en zijn verpakt in mooie stevige dozen. Elke dag een paar -of heel veel- puzzelstukjes leggen staat garant voor heel december puzzelplezier!

In het assortiment ook een adventskalender; heel leuk om voor Sinterklaas te geven. Het aftellen naar kerst kan beginnen!

Maak je eigen van Haasteren!

foto op puzzel

Fotopuzzels

 

 

 

Vaak is een paar hele rommelige foto’s ook onderdeel van familieshoots die we maken. Foto’s waar we iedereen een beetje aan elkaar laten plukken. Als je één van die foto’s kiest dan heb je helemaal je eigen Van Haasteren! (Je weet wel, die puzzels van striptekenaar Jan van Haasteren, waar altijd een haaienvin en een Sinterklaas in zit.) Wil je een ‘Van Haasteren’ dan zetten we je foto met plezier om naar een striptekening. Mail of bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Kortingscode is: XFotopuzzel2018

Bestellen kun je heel eenvoudig doen via: https://www.fotopuzzel.nl

Deze decemberactie is -hoe verrassend ;)- geldig t/m 31 december 2017.

*levertijden worden op de site vermeld!

Written by

The author did not add any Information to his profile yet

Geef een reactie